BREIVOLLTUNET – moderne boliger i landlige omgivelser

Breivolltunet har flott beliggenhet. Landlig og idyllisk, med nærhet til fjorden, skogen og Sande sentrum.

Breivolltunet består av i alt 19 sammenkjedede eneboliger i små rekker. Her er det lagt vekt på spennende arkitektur, gode materialvalg og flotte uteområder. De moderne boligene har egne, romslige takterrasser, egen carport, og svært gode og praktiske planløsninger. Her er hver kvadratmeter utnyttet for å gi deg og familien fine, luftige rom og en trivelig hverdag. Boligene går over 2 etasjer, og er på 109 m² BRA. 3 soverom, 2 bad, og åpen stue/kjøkkenløsning på til sammen ca. 46 m². I tillegg takterrasse på 15 m² og 17 m², utvendig bod 5 m² og carport.

 

Beliggenhet med mange muligheter

Breivolltunet ligger i et flott område med nærhet til det meste. Fra Breivolltunet er det ca. 1,5 km til trivelige Sande sentrum, med et stort utvalg forretninger, kaféer og andre fasiliteter. Her finner du også jernbanestasjon og buss. Fra Sande er det effektiv kommunikasjon mot Drammen og Oslo nordover, og Holmestrand, Tønsberg og Sandefjord mot sør.
 

Du og familien har flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet - hele året. Det er kun et kvarters gange til bade- og fiskemuligheter i Sandebukta. I Sandebukta er det også muligheter for båtplass. For golfinteresserte ligger Sande golfklubb kun en 5 min. biltur fra Breivolltunet.
 

 

.

Tog fra Sande stasjon til oslo 49 minutter
Nærhet til oppvekstsentere, barnehage og skole
Kort vei til Nordre Sande idrettslag med mange fritidsaktiviteter
Sande senter og andre servicetilbud i umiddelbar nærhet
Sande Golfklubb ligger 5 min. unna i fantastiske omgivelser